corona-anpassad föreställning - så här går det till:

Väsenvandringen är speciellt framtagen för att gå att genomföra i dessa tider. Frisk luft, friluftsmiljö och kulturupplevelse över generationsgränserna i små trygga grupper står i fokus.

Publiken får uppleva ett folkmusikaliskt äventyr i friluftsmiljö under en spännande vandring som är cirka en kilometer lång. Längs vägen träffar de fyra väsen som har var sin kortare enmansföreställning. I början av vandringen får publiken en magisk brygd att gnida på sina händer - med en doft som påminner starkt om handsprit - och denna brygd ger dem förmågan att kunna se skogens väsen!

Föreställningslängden för publiken är cirka 40 minuter lång. En förställningsomgång innehåller upp till fyra små publikgrupper på 8-12 personer (beroende på ev. restriktioner) som släpps iväg med tio minuters mellanrum. Förbokning till smågrupperna sker så att alla vet om sin vandringstid, t ex grupp 1: kl 14.00, grupp 2: kl 14.10, grupp 3: kl 14.20, grupp 4: kl 14.30. Publiken släpps på av publikvärd som ger de första instruktionerna inför äventyret och ser till att alla hamnar i den grupp de förbokat till.

I ett senare skede kommer föreställningen att bearbetas till en scenframställning, där publiken kommer att få möta skogens väsen i ett musikaliskt äventyr med fokus på folktro, skogens kulturmiljö, allemansrätten och allas rätt att vara olika.

Här kan du ladda ner högupplösta bilder, kontakta oss om du har speciella önskemål!
Bild, liggande Collage, liggande Collage med text Collage, stående